پترسون (1973) مشاوره را جریانی از کمک می داند که نیاز به رابطه ویژه ای بین دو نفر دارد. یکی از این دو فرد ، مشتری ، معمولاً دارای یک مشکل ذهنی و عاطفی است و دیگری یک مشاور ، که در حل مشکلات روانشناختی مهارت دارد. مشاور با ایجاد یک رابطه مشاوره ای خاص به مشتریان کمک می کند تا راه حلی برای مشکل خود پیدا کنند. به گفته پترسون ، موسسه مشاوره در اصفهان ارائه اطلاعات صرف ، مشاوره دادن و القای افکار و عقاید به دیگران هرگز نمی تواند توصیه محسوب شود. به نظر وی ، ارتباط خوب بین مراجعه کنندگان و مشاوران تأثیر مهمی در روان درمانی در روند مشاوره دارد. به طوری که اگر مشاور نتواند چنین رابطه مطلوبی برقرار کند ، مشکل مشتریان تا حد مطلوب حل نمی شود. آریاکل (1961 و 1977) مشاوره را فرایند خاص و انحصاری بین دو شخص می داند که در آن مراجع با کمک مشاور مشکل خود را بررسی و تجزیه و تحلیل کرده و از موارد ناشناخته آگاه می شوند. عوامل ناخواسته و آزار دهنده ای را تغییر می دهد و زندگی بهتر و مطلوب تری را برای خود فراهم می کند. دینک مایر (1968 و 1972) ، که از پیروان روانشناسی فردی است ، مشاوره را ایجاد یک رابطه خوب بین دو شخص (یعنی مشاوران و مشتری ها) موسسه مشاوره در اصفهان می داند که از طریق آن مشاور به مشتری کمک می کند تا یاد بگیرد چگونه با دیگران ارتباط برقرار کند. نیازهای او را منطقی و قابل قبول برآورده کنید ، احساسات او را بشناسید ، در مورد نقاط قوت و ضعف او اطلاعات کسب کنید.
دستیابی و یادگیری نحوه دستیابی به اهداف آینده با شناسایی و شناخت آنها. مشاوره منجر به تغییر در ادراکات ، باورها ، نگرش ها ، رفتارها و در نهایت تغییر در سبک زندگی می شود.
طبق گفته پپینسکی (1954) ، مشاوره مشکلات روانی نسبتاً سطحی را بررسی و درمان می کند. این مشکلات هیچ دلیل جسمی ندارند و صرفاً به دلیل عوامل محیطی ایجاد می شوند. اینجا کلیک کنید
- ۰۰/۰۳/۲۲