negar

مشاوره و روانشناسی

negar

مشاوره و روانشناسی

  • ۰
  • ۰

خواص گیلاس

گیلاس یک میوه خوشمزه، زیبا و خوش طعم است. زمانی که گیلاس می‌خورید به غیر از طعم آن می‌توانید از مزایایی که برای بدن دارد نیز استفاده کنید.

  1. خاصیت آرام بخش گیلاس

آیا شما نیز جزو افرادی هستید که خواب راحتی در شب ندارند؟ آب گیلاس می‌تواند بهترین درمان برای شما باشد. آب گیلاس را حدود ۳۰ دقیقه بعد از بیدار شدن از خواب و ۳۰ دقیقه قبل از وعده غذایی عصر بنوشید.

مطالعات انجام شده نشان می‌دهد افرادی که این میوه خوشمزه را به صورت منظم مصرف می‌کنند سطح ملاتونین بالایی خواهند داشت. همانطور که می‌دانید گیلاس منبع خوبی از ملاتونین است و همین امر به بهبود چرخه خواب و داشتن خوابی راحت کمک می‌کند.

  1. کاهش وزن با گیلاس

محققان دریافته اند موش‌هایی که از گیلاس ترش تغذیه شده اند اضافه وزن زیادی نداشته اند. این موضوع نشان می دهد که خوردن گیلاس به آب شدن چربی‌های شکمی کمک می‌کند.

  1. سلامت مغز با خاصیت های گیلاس

انجمن آلزایمر، گیلاس را به عنوان یک ماده خوشمزه و افزایش دهنده حافظه دسته بندی کرده است زیرا این میوه سرشار از آنتی اکسیدان‌هاست.

  1. خواص گیلاس برای قلب

گیلاس می‌تواند مزایای زیادی برای سیستم قلبی-عروقی فراهم اورد. آنتوسیانین(رنگدانه ای است که باعث قرمز شدن گیلاس می‌شود) ممکن است PRAP را فعال کند که در تنظیم ژن های درگیر در متابولیسم چربی و گلوکز نقش دارد. همین امر خطر افزایش کلسترول، افزایش فشار خون و دیابت را کاهش می‌دهد.

  1. خاصیت های ضد پیری گیلاس

همانطور که قبلا نیز ذکر کردیم، گیلاس سطح بالایی از آنتی اکسیدان‌ها را دارد. آنتی اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزاد در بدن مبارزه می‌کنند. این رادیکال‌های ازاد باعث پیری افراد می‌شوند. نوشیدن یک لیوان آب گیلاس فرآیند پیری را کندتر می‌کند. آب گیلاس یک درمان جایگزین برای سایر شرایط پوستی است.

  1. کاهش درد عضلات با مصرف گیلاس

نیم یا یک پیمانه گیلاس ترش یا یک پیمانه آب گیلاس می‌تواند التهاب عضلات و درد آن را کاهش دهد. گروهی از دونده‌های ماراتن که دوبار در روز آب گیلاس نوشیده بودند درد کمتری در عضلات خود تجربه کردند.

  1. گیلاس و پیشگیری از سرطان روده

موادی که در گیلاش ترش وجود دارد می‌تواند تشکیل مواد سرطان زا را کاهش دهد. محققان گیلاس ترش را به همبرگرهای گوشتی اضافه کردند. محتوای چربی این ماده بسیار کمتر بود. بافت گیلاس نه تنها می‌تواند بدتر شدن اکسیداسیون چربی گوشت را کندتر کند بلکه تشکیل آمین‌های آروماتیک هتروسیکلیک را نیز کاهش می‌دهد.

 

 

  • ۰۰/۰۳/۱۵
  • نگار روح الامین

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی